Новини

Новини

Apple пусна калъф за iPhone 6s с вградена батерия

.

Технологичният гигант Apple представи калъф за iPhone 6 или 6s с вградена батерия. Устройството е със силиконово покритие и има Lightning порт, който позволява телефонът да се зарежда без да се маха калъфа. Аксесоарът се нарича Apple iPhone 6s Smart Battery Case. Калъфът позволява на потребителите да следят нивото на допълнителната батерия през интерфейса в iOS. Недостатък на новата джаджа при дизайна е , че няма как да се спре зареждането на iPhone от него – щом го сложите в калъфа, смартфонът започва да се зарежда веднага, пише smartnews. Гигантът от Купертино не е упоменал на сайта си..

Read more...

2015 записва най-слабия ръст на пазара на смартфони

.

През годината доставките на смартфони в световен мащаб ще нараснат с 9,8% до 1,43 млрд. единици, показват изчисленията на агенцията.От тях 81,2% ще са смартфоните с Android, 15,8% са с IOS, а 2,2% ще работят с Windows. Очаква се апаратите с IOS да отчетат ръст 17,3% за 2015 г. на годишна база, докато за Android се очаква да отчете растеж от 9,5%. За Windows се предвижда спад от 10,2% на пазардния дял през тази година, докато за всички други мобилни операционни системи се очаква слад от 16,8%. Очаква се апаратите с IOS да отчетат ръст 17,3% за 2015 г. на годишна база, докато за Android се оч..

Read more...

За NETMOBILE 5

Онлайн магазин за части и аксесоари за GSM и таблети.

Частите и аксесоарите които продаваме се селектират и поръчват преди всичко по качество.

Работим в тясно сътрудничество със сервиз за ремонт и поддръжка на телефони което ни дава възможност за пряк контрол и гъвкавост при поръчка на продаваните части.

КОНТАКТИ

  • 0893 8 9 10 11 ;
  • newparts18ltd@gmail.com

FACEBOOK

Проектиран от ЕнтерНет © Copyright 2015